Skugga!

Publicerad av

image

Ja, skugga behövs verkligen när solen gassar på seneftermidagen och tittar  in på nätverandan och gör det varmare än varmt! På självaste 20 åriga bröllopsdagen anlände de långa paketen med beställda rullgardiner som vi hade köpt via nätet för några veckor sedan. Jag SMS:ade Maken glatt att de anlänt på våran trappa och så kom ssvaret en stund senare:

– Grattis på bröllopsdagen!

Jag log lite för mis själv. Hur många äkta män köper rullgardiner till sina fruar på deras bröllopsdag? Nu var det ju inte så, de råkade bara anlände den dagen, men lite lustigt var det nog.  ( Vi hade på förhand enats om att inte köpa presenter åt varandra den dagen i alla fall. Enklare och mera praktiskt så!)

Hur som helst, nu är rullgardinerna hängda och ikväll drogs de ner för att skydda oss medan vi avnjöt en hastig middag i sommarvärmen. Det är inte klokt hur mycket svalare det blev ändå! Jag tror att vi behåller dessa rullgardiner! 😉

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.