Intressant! Tack!

Publicerad av

Tack för all de fina kommentarerna på min begäran om åsikter om mobiletikett. Det är intressant  med olika synpunkter och det är också roligt  att läsa hur föräldrar med äldre barn gör och har gjort och föräldrar i största allmänhet. Det här med mobiler är ju ett världsomfattande fenomen, så jag gissar att det finns lika många åsikter som mobiler! Eller nästan, i alla fall…!

Våra två yngre barn leker ute sgs hela dagarna just nu ända till kl.21 när mörkret slår till. Vi ligger ju i ‘södern’. på ungefär samma breddgrad som Italien, och följakligen har vi inte samma underbara sommarljus som ni njuter av hemma nu.

Skämar och mobiler användas mycket minre nu än under skolåret förstås och det är skönt. Stora Dottern är inte ute lika mycket som syskonen och håller kontakten med kompisarna via SnapChat och SMS med sin telefon. Här hoppar man inte  så lätt på cykeln för att träffa dem, men FaceTime används flitigt för att ‘umgås’. Väldigt anourlunda än då vi föräldrar växte upp!

Jag gissar att jag återkommer till detta ämne, så ‘stay tuned’…. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.