Bokslukare

Publicerad av

På två dagar har jag läst mera än 300 sidor! Jag  började med en bok i förrgår, Mossvikenfruar: sista chansen,  av Emma Hamberg. Har läst den förut, min faster skickade den åt mig för några år sedan. Jag hade glömt hur roligt skriven den är och igår natt låg jag på vår säng och skrattade så att tårarna sprutade! Maken var, tack och lov inte hemma eftersom han hade journatt, så jag fick skratta så högt jag ville.

Jag läste ut boken strax före midantt och för en stund sedan var jag på jakt efter en ny book i bokhyllan. Helst en bok på svenska, gärna underhållande så att tårarna rinner när skrattet klingar, men om det inte finns får jag nöja mig med ngt annat.

Förra sommaren läste jag också mycket. Jag trivs välidgt bra med näsan i en bok och nu när barnen inte är hemma fastnar jag förstås ännu lättare!

Nä, dags  att gå tillbaka till den där bokhyllan och se vad annat den har att erbjuda…  😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.