Ett oväntat eftermiddagsprojekt

Publicerad av
Detta stickprojekt går väldigt fort

Jag satt ute och stickade en stund på eftermiddagen. I skuggan. Sensommaren återvände och bjöd på 23 grader i skuggan, men en hel del varmare i solen. Jag föredrar skuggan numera. Soldyrkare på vårarna och senhöstarna, men under sommaren på dessa breddgrader-nej tack.

Medan jag satt och stickade hörde jag en del ljud inifrån köket, men satt bekvämt och hade inget ärende in dit. Ngn timme senare blev jag törstig och gick in för ett glas vatten och möttes av denna syn:

könsön är belamrad med grejer

… kökslådor nästan huller om buller med andar grejer på köksön och Maken, långt där nere på golvet med borr, verktyg och skruvar i hand.För några veckor sedan hade han börjat byta ut skenor på lådorna, men inte slutfört projekt. De som användes då vårt hem byggdes fungerade visserligen, men han ville att lådorna skulle gå att dra längre ut och då krävdes skenor av annat slag.

Den händige Maken i full färd.

Projektet tog honom inte särskilt länge, ett par timmar och nu har vi lådor i köket som glider lättare och går att dra längre ut.

A win, win for all!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.