Picture perfect!

Publicerad av

Alltså…. vilken dag vi bjöds på denna måndag…. vädret alltså!

Lillasyster lånade min mobil och tog denna bild på söndagskvällen

Söndagen avslutades med en vackert blå, klar himmel och det var upplagt för en vacker måndag….

En lyx med att vara hemmafru är naturligtvis att jag inte längre stiger upp i ottan, utan får sova till 07.00 på morgonen.

Denna måndagsmorgon var däremot en påminnelse från tidigare år då jag hastat iväg till jobb. Kl. 05.45 väckte mobilens väckarklocka mig och det var bara att masa sig ur sängen. Jag skulle nämligen agera chaufför åt Svärfar som skulle bli opererad i sitt högra öga för gråstarr. Vid 07.00 skulle han befinna sig vid kliniken och 30 minuter före det befann jag mig på plats att hämta honom.

Denna bild tog jag i arla morgonstund imorse.

Allt gick väl och endast två timmar senare skulle han hämtas igen. Denna gång var Maken hemma från sitt jobb efter sitt 24 timmars pass och fick agera taxichaufför och hämta hem sin far medan jag klippte gräsmattan istället.

Det har grönskat rikligt de senaste dagarna

På eftermiddagen var det bara att sitta ute och njuta! Solen sken, varma vindar svepte in söderifrån och det blev +26 grader varmt! Varmt för mitten på maj men inte heller helt ovanligt. Ngn sommarvärme är det inte ännu dock eftersom vi dagligen har + 30 grader varmt under sommaren.

16 kommentarer

 1. Vilken bra dag det blev men visst måste det vara skönt att inte stiga upp så tidig alltid. Här ringer klockan 05:28 men från och med i höst arbetar jag bara halvtid vilket kommer att bli stor skillnad.

  Ha en bra dag!

  Gillad av 1 person

  1. Att arbeta på halvtid kan vara riktigt perfekt! Jag jobbade, upp till för ett år sedan ned 3-4 åringar på halvtid. Väldigt givande! Saknar småttingarna, men det kom en pandemi emellan….

   Gilla

  1. Nja…. jag är hellre uppe sent och ser på solnedgången. Dock blir det ju aldrig riktigt sent här på våra breddgrader…. just nu går solen ner kring 20.20…. 🤔😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.