Hemfrisörskan

Publicerad av

image

Det var dags för Lillasyster att krypa i säng. Istället för att få tänderna borstade och pyjamasen på, tog hon fram min hårborste och började borsta mitt hår. DÅ smälter mamman i huset! Jag har, av naturen, tjockt hår, alltid haft och på sommaren när vi befinner oss runt trettio grader nästan konstant, befinner sig detta tjocka hår  i någon slags hästsvans, knut eller annan uppsatt frisyr. Nu på vinterns när vi har svalare temperaturer, får håret vara löst som oftast, kanske med ngt spänne i.

Så långt tilbaka som jag kommer ihåg har jag alltid älskat hårmassage,borstning och att gå till frisörskan och få håret fixat och lekt med. Så, vad gör mamman då när hennesa yngsta barn gärna sitter och leker med hennes  hår nästan hur länge som helst, fast hon egentligen borde krypa i säng. Kort och gott: jag njuter!

Att barnen inte har skola imorgon, fredag, pga terminsslut, hjälpte ju inte heller, för de behövde ju inte vara i säng den där normala tiden i alla fall. Så jag fick njuta längre och Lillasyster fick leka längre. ‘A win win for all!’ 😉

Fotot är lite mörkt, men jag har råttsvansar och ser ut som en 12 åring!
Fotot är lite mörkt, men jag har råttsvansar och ser ut som en 12 åring!

10 kommentarer

  1. Det där låter som ett bra avslut på dagen. Å vilket härligt hår du har!
    Själv har jag också tjockt hår men kort är det…så finns inte så mycket att göra med det. Men hårmassage och borstning tar jag nog gärna emot då dottern erbjuder lite hemmafrisering. 🙂

    Gilla

    1. Tack! jag har också haft kort hår från och till, men just i och med att det sä så tjockt skall det klippas för jämnan om det är kort. Då är det lättare att ha det långt!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.