LIT

image

image

LIT står för Leaders in Training. Och på bilderna ovan sitter Sonen på bussen  klar att åka till det två veckor långa dagsläget som han är med i  för att  lära sig hur man skall vara lägerledare! Redan vid 12 års ålder för barnen/ungdomarna börja ta del av detta. Lägret är två veckor långt och den här veckan har det bl.a dikusterats hur man skall vara en bra ledare, hur man behandlar olika situationer etc. Nästa vecka skall barnen/ungdomarna öva sia nya kunskaper genom att hjälpa till med att leda en grupp barn, de allra yngsta, 4-5 åringarna.

Trots den tidiga morgonen när jag för honom till bussen  och den rätt sena eftermiddagen när jag hämtar Sonen från bussen, trivs han alldeles utmärkt. Sonen är som gjord för att vara lägerledare. Snäll och trevlig är han och är bra på att få yngre barn att lyssna till honom och få dem alla att vara med i lekar och annat.

Det kalla bli intressant att lyssna till honom  och höra om hans nya erfarenheter nästa vecka när han får börja utföra sina nya kunskaper…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.