Anställd!

Publicerad av

image

Granna  har flyttat, som jag skrev om i ett tidigare inlägg. De flyttade västerut, till Kalifornien, närmare bestämt itll en förort utanför San Fransisco. Vintervädret här i Minnesota var för kallt för frun i huset som är uppvuxen i Texas, plus att hon hade lyckats landa ett otroligt bra jobb inom sitt område. För två månader sedan bar det av för henne och så fort barnen hade vårlov från skolan tre veckor senare, packade  Den Tuffa Pappan  i huset familjebilen och de tre barnen och gjorde en körning på tre dagar ut till den nya hemorten.

Deras hem står nu tomt och har faktiskt redan sålts. I slutet  på maj får vi nya grannar, men det är allt jag vet. Den Tuffa Pappan som körde cross country med tre barn i baksätet har nu anställt Sonen i vårt hem att klippa gräsmattan tills pappren är udnerskrivna och de nya grannarna flyttar in.

Sagt och gjort. De f.d grannarna hade bett att få gräset klippt den här veckan och sedan samma vecka som den nya familjen flyttar in, så att allt skall se så snyggt ut som möjligt. Vår f.d granne betalar en bra peng för Sonens tjänster och 12 åringen i huset är mer än nöjd.

Kom hem från skolan idag, slängde in ett mellanmål, fyllde vattenflaskan  med is och vatten och gick sedan ut att påbörja klippandet. Jag tog bilder och skicakde SMS till den f.d grannen,  alltså den Tuffa Pappan och han var så glad och tacksam över Sonens tjänster. Sonen å sin sida är naturligtvis väldigt nöjd och glad över att få lite egna slantar!

image

10 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.