Pajama Day!

image

Ingen julfest, inget luciatåg, tomtar eller julgranar, men dock en dag i pyjamas! Så här glad var Lillasyster innan det var dags att stiga på skolbussen imorse. Klar för årets sista skoldag i en helt sprillans ny pyjamas som jag fick gräva ur julklappshögen. Jag tyckte inte att hennes pyjamasar som hon hade passade sig riktigt för en dag i skolan. Byxbenen eller ärmarna var alla för korta, eftersom de var alla från förra vintern. Alltså, grävde jag djupt i julklappshögen och överraskade henne med en tidig julklapp imorse. Vilken GLÄDJE detta frambringade!

Jag hoppas nu bara att hon har en riktigt fin sista dag i skolan och att filmen som de skall titta på ( Polar Express) är lika bra som hon kommer ihåg den och att popconrnen som hennes fantastiska lärare har lovat poppa åt dem, är riktigt goda.

Tänk att få vara sju, nästan åtta år igen när alliting är så SPÄNNANDE!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.