Vår privatchaufför

image

Hon har kört nu sedan i  mitten på augusti och klarar sig riktigt bra. För en vecka sedan tog Dottern sin första officiella körlektion och körde iväg med en instruktör som kom hem och hämtade henne. Lite nervös var hon nog inför det två timmars långa körpasset. Bilskolan som vi anmält henne till vill att ungdomarna har 15 timmars körning med föräldrarna innnan de ger sig ut på sin första ( av bara 3) körlektion.  Jag måste  nog medge att jag var lite  också nervös  då hon körde iväg. Hur hade Maken och jag varit som instruktörer? Hade hon fått ordentliga grunder? Tänk om ngt hände?

Två timmar senare parkerade hon på uppfarten här hemma  och hennes  instruktör, efter att ha kört i Donwtown Minneapolis, övat perkering vid en skola, mm, m.m, kallade henne en ‘natural driver’. Dottern sken i kapp med den varma höstsolen och nu får hon också köra runt  hela familjen! Jag frågade isntruktören om det är lagligt för henne att köra  med passagerare och han berättade att jovisst, det gick hur bra som helst, så länge det endast är familjemedlemmar som åker med henne i bilen.

Så, nu kör Dottern! Hit och dit och runt en liten bit, eftersom det är lagligt, hon har mera erfarenhet och för att hon kan!

Hon tycker om att köra bil och ju mera övning hon får, desto bättre. Alltså har hon bivit vår privatchaufför! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.