Nattreklam

Publicerad av

Nu var det då inget barnförbjudet  jag hade tänkt skriva om! Jag har just satt mig ner i soffan med min padda och tänkte snabbt skriva ner dagens tankar, som handlar om reklam. Det råkar desssutom vara nästan midnatt, därav rubriken! 😉

Detta  inlägg skall  alltså handla om lite reklam, så om ni inte tycker om sådant, kanske skippa detta  lilla kåseri.

image

På bilden ovan syns svamparna som jag skall göra reklam om. De är sk. melaninsvampar, tilvlerkas i Tyskland och helt fantastiska! Jag  googlade dem också på svenska och i Sverige lär de skal kallas fläckborttagningssvampar. Jag blev bekant med dessa svampar först  på jobbet, där vi använder dem till att torka  av borden efter att barnen har använt målfärg, kritor, tuschpennor o.dyl. Allt kommer bort, spelar ingen roll vad det är som har i misstag ritats på bordet, märkena  kommer bort med ett enkelt sveptag.

Jag beslöt att köpa hem ett paket för ca. 1 år sedan och har inte ångrat mig. Allt jag använder numera när jag städar är dessa fantastiska svampar, inga städmedel längre. USA har inte alls lika stränga förordnignar vad gäller städmedel, så lite var och vartannat får lägggas i dess medel. Istället för att köpa och  använda dessa längre, använder jag nu då endast dessa melaninsvampar. De smulas dock sönder efter en tid. lite efter varje användnning, och jag går nog igenom flera i månaden, men ändå tycker jag  detta är bättre än att använda olika kemikalier till städningen. Dessa har också  gjort städningen mycket trevligare också eftersom allt blir så skinande rent med dessa svampar.

Alltså, rekommenderar jag dessa svampar varmt! Lycka till med städandet! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.