I ottan….

Publicerad av

…nja eller kanske inte riktigt i ottan, men nästan i alla fall. Maken  har just gett sig iväg med de två yngre barnen till bussen. Denna buss skall sedan ta dem vidare till deras dagsläger, som de deltar i den här veckan. Inget vvåra barn har någonsin varit så där väldigt förtjusta i att sova borta hemifrån, så detta läger är ett bra alternativ. De får deltaga och vara med på läger, men kommer hem till kvälen, middagen och sina egna sängar.

De olika grupperna har olika teman. I år deltar Sonen i gruppen som lär sig skjuta med pil och båge, och hittills har han tyckt att detta har varit enormt spännande och roligt. Förra året då han var med deltog han i mopedlägret och var helt salig, eftersom bilar och allt annat med hjul alltid har vairt hans stora intresse. Tyvärr drogs detta tema in. Vet itne varför, men mopederna såldes och detta tema hålls inte längre. Synd! Det var många småpojkar som hade roligt med mopederna.

Lillasyster är med i sitt allra första ridläger i år! Hästen, eller ‘hennes’ häst heter Sparrow och hon har fått rida honom ett par ggr.  Barnen har också fått lära sig att rykta hästarna och lär sig också om utfodringen och allmän skötsel av hästar. Lillasyster har verkligen trivts bra  den här veckan!

Nu har de bara idag, torsdag och morgondagen kvar på lägret och Sonen har redan frågat om han får deltaga i en vecka till efter hemkomsten från vår resa, som börjar inkommande måndag! Vi skall  se, vi skall se svarade jag…

Glada barn framför skolbussen som skall skjutsa dem vidare till lägret.
Glada barn framför skolbussen som skall skjutsa dem vidare till lägret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.