Socialt ute i solen

Publicerad av
Denna bild togs igår på min promenad, men eftersom jag inte tog ngn ny idag, får denna duga.

Meddelandet kom igår på kvällen från en väninnna. Hon ursäktade sig för den korta notisen men undrade om jag ville träffas för en promenad utomhus denna måndag eftermiddag. Soligt väder och mycket varmare temperaturer än under helgen hade lovats för måndagen och att gå ut på promenad med god väninnna lät alldeles utmärkt. Vi hade inte träffats sedan i somras och jag gissade att vi hade en del att förhandla.

Vid 13 tiden träffades vi och det var så oerhört roligt! Det gällde att inte kramas bara! Och visst hade vi mycket att prata om! Det blev en trevlig promenad och återigen en påminnelse hur viktigt det är med dessa sociala kontakter speciellt under en pågående pandemi.

Min väninna hade blivit exponerad för några dagar sedan och ville inte riskera att vi träffades inomhus och med tanke på Sonens förkylning, tyckte jag också det var bäst att vi endast hölls utomhus.

Det vsiade sig att promenaden blev perfekt! Vädret var ljuvligt och sällskapet toppen. Och detta blir garanterat ngt som vi gör oftare!

4 kommentarer

  1. Jag är ganska ofta på promenad med en kompis. Älskar att gå på en timmes promenad och prata om allt mellan himmel och jord 😊 om sånt som man bara pratar om med väninnor 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.