Uppnått mål: blogginlägg varje dag i ett år!

Publicerad av

Kära läsare! Det är inte bara Morsdag i USA idag också, detta är mitt 365e inlägg på denna blogg i rad!! Tack till alla er som läser och följer dessa skriverier och vårt högst vanliga liv och leverne i Förorten utanför Minneapolis, i delstaten Minnesota mitt i norra USA! Ni är inte många som kommenterar, skulle gärna ha fler av er att tycka till, men det är ändå kul att ni läser.

Förra året hade jag bloggat över 80 dagar i rad, då ngt hände en kväll och jag inte hann blogga. Jag upptog bloggandet igen bara ngn kväll senare och då kom jag på tanken att försöka blogga längre än 80 dagar utan uppehåll. Jag kom en bra bit på vägen, över 200 dagar och då jag var SÅ nära, måste jag ju bara fortsätta och detta är alltså inlägg 365 som du/ni läser nu! Häftigt att jag klarade min egen lilla utmaning!

Nu kanske bloggandet blir lite mera sporadiskt igen. Vi får se…. Jag lovar inget.

Denna viktiga dag har vi också firat Morsdag här på andra sidan Potten. Maken, jag och syskonen fick hem en Dotter från universitet på en vecka! Alldeles själv i egen bil körde hon över 400 km idag. Vi kan helt lugnt konstatera att hon är vuxen.

Bra gick det och hem kom hon i en hel vecka!

En mycket förvånad Lillasyster och mycket glada hundar hälsar på en nyss hemkommen Dotter/syster.

Eftersom det var morsdag och denna mor absolut inte ville stå i köket, beställde Maken hämtmat och vi bjöd Svärföräldrarna att äta middag med oss.

Dottern ställde sig genast i köket och började baka paj! En fantastiskt god bananpaj som vi åt efter den goda maten.

Denna goda bananpaj svarvade Dottern ihop med den lata mamman lapade sol ute!

Mellan middagen och pajen blev det fotografering. Sällan jag får fotas med mina tre ungdomar numera. Alltså bad Maken och jag dessa smått ovilliga ungdomar rada upp sig med sin mamma.

Dottern, jag, Sonen och Lillasyster

Vilken trevlig dag det blev !

Imorgon kommer måndagen emot igen och Lillasyster som fortfarande hostar och snörvlar får stanna hemma från skolan-för säkerhets skull. Jag har lämnat ett meddelande med skolskötaren för att förhoppningsvis få ngn slags vägledning hur länge de vill att Lillasyster stannar hemma, Skulle detta vara ett helt vanligt år skulle hon bege sig till skolan imorgon, men, men….. Bäst att avvakta direktiv….

11 kommentarer

    1. Tack och tack! Ja, det skulle vara kul att få nya bilder av dem varje morsdag. Tror jag skall försöka införa det. Kan bli lättare sagt än gjort….. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.