Förvaring behövdes

Publicerad av

Detta hemmacyklande har tagit fart och numera cyklas det sgs dagligen. Cykeln kom med några tillbehör som skiftnyckel och lite annat smått och gott för underhåll. Vi har skaffat andra pedaler till cykeln än de som den kom med, nya skor för Maken och mig och en fläkt som hade vi sedan tidigare. Det blir svettigt värre då man cyklar med Pelotons oerhört vältränade instruktörer vilket i sin tur ledde till att rena handdukar konstant behövdes finnas till hands.

Vad göra med alla dessa extra grejer? Jo, har man en händig Make ber man denna händige Make att göra slag i saken och snickra till ett skåp.

Skåpet på arbetsbänken klart för lackning

Det tog inte många veckor och det var inte ofta jag såg honom då han var hemma. Mestadels befann han sig nere i sin verkstad och det slipades, skruvades, sågades och byggdes. Nöjd var han eftersom han inte behövde köpa mycket material heller, utan kunde använda trä som han hade från tidigare projekt.

Senaste helg var det dags för lackning och hela huset stank! Trots varmare väder ute och att dörrar och fönster stod på vid gavel.

Som ni ser är skåpet nu på plats. Inne i det förvaras skor, rena handdukar och grejer för cykeln. Överst är fläkten placerad. Snyggt och snabbt jobbat, eller hur? Nu blir det åka av!

8 kommentarer

  1. Normalt brukar jag också gå på 1-2 pass indoor cycling i veckan, men sedan december är vi ju i lockdown och alla gym är stängda 😕. För tillfälligt blir det bara långpromenader och nordic walking som också är väldigt kul, men jag saknar att cykla!

    Gillad av 1 person

    1. Det har varit lite från och till med gymen här med det senaste året. Vi köpte Peloton cykeln senaste sommar- används flitigt! En av instruktörerna håller lektioner från München, så jag gissar cyklarna säljs hos er också. 😃De finns tydligen inte i Finland ännu.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.