Beslut fattat: vår!

Publicerad av

Även om den utlovade snön blir verklighet nästa vecka förkunnar jag idag, den 3.3 2021 att våren är kommen! Borta är den helt galna vinden från igår. Fåglarna kvittrar i ett och det droppar från stuprännor och tak. Luften är fortfarande kylig, men solens strålar har lyckats få oss upp till behagliga +6 grader.

Eftersom jag tagit detta viktiga beslut var det lika bra att ta fram sittdynorna ur sin vinterförvaring. Jag torkade bort gammal spindelväv från förra sommaren som lurade i hörnen på utsidan. Så där ja. Bara att bänka sig när andan, eller kanske solens strålar faller på.

Den lilla trädgårdssaxen kom också fram tillsammans med trädgårdshandskarna. Lika bra att knipsa av lite döda blomster och grenar från förra året. Kan ju knappast skada att komma igång med trädgårdsskötseln lite tidigt ändå.

Bäst jag går in igen. Jag blir lätt frysen och om inte solen vill värna mig, är det nog ännu skönare på insidan och det är stillasittande man vill syssla med!

Nu sitter jag ute och njuter. Dock gick solen i moln och det märks att vi nog ännu befinner oss mera i vintern än i våren.

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.