Food hacks and virtual Zumba

Publicerad av
Kvällens Zumba station

Jodå, den virtuella Zaumban fortsätter, tre ggr i veckan. Mycket bra! Min fantastiska instruktör gjorde en undersökning på Facebook gruppen som vi alla tillhör för att fråga sig för om folk var intresserade av att flytta tillbaka zumban till de normala lektionerna på gymet nu när det är öppet igen ( med nedsatt kapacitet.) eller om vi ville fortsätta via nätet.

Till min stora glädje ville de flesta fortsätta via nätet plus att hon nu också håller Zumba i en park utomhus en gång per vecka då vädret tillåter. Hittills har jag inte varit med i parken ännu. Tiden, kl.17 på söndagar passar inte riktigt för denna familj.

Däremot loggar jag in och Zumbar antingen utomhus på bakgården och låter grannarna se på ( knappast bryr ngn sig och om de gör bjuder jag på det!) eller inomhus, beroende på hur varmt ch fuktigt det är.

Idag har vi fått riktigt njuta av en sval dag, med härliga, torra vindar norrifrån och inte varmare än 23 grader! Ljuvligt och regnet som dagen började med var välbehövligt och uppfriskande.

En Lillasyster i köket

Nu när Lillasyster har egen mobil har hon förstås fått upp ögonen för Instagram och speciellt olika, enkla recept som hon hittar där. Senaste gång jag åkte till mataffären bad hon mig köpa färdiga, panerade ostpinnar. Frusna. Idag tog hon fram mitt våffeljärn och satte igång med att rada dessa på våffeljärnet för att göra en panerad ostvåffla!

Frusna ostpinnar uppradade.
Det tog en stund för våffeljärnet att smälta igenom paneringen…
Den färdiga ostvåfflan är klar att läggas på tallrik och ätas. Mums tyckte en viss Lillasyster!

2 kommentarer

 1. Låter skönt med zumba.
  Jag har slappat i sommar då det gäller motion, å andra sidan har jag nog varit igång men det är ändå inte riktigt samma sak. Jag får komma igen i höst.
  De där ostpinnarna är inne här hos våra ungdomar också 😊

  Gillad av 1 person

  1. En massa fett och panering- perfekt för hungriga tonåringar! ( ostpinnar alltså!) 😉jag har försökt hålla igång med Zumban, men det är inte alltid så lätt att hänga med virtuellt. Speciellt inte om vi befinner oss vid sommarstugan där vi inte har tillräckligt pålitlig signal/Wi-Fi….

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.