Egna hjul och jungfrufärd

image

Det är inringat och klart. Dottern klarade sin uppkörning, den andra i ordningen, med galans! På bilden ses ordet pass inringat, alltså att hon klarade det den här gången! Det var nog lite nervöst imorse, minsann, både jag  och Maken var nervösa för hennes skull, men det berättade vi ju föstås inte. Hon körde upp första gången för två veckor sedan och gjorde några småfel i hällregnet och fick förstås underkänt. Men, men, idag gick  alltså det vägen! Skam den som ger sig!

För en stund sedan backade en överlycklig Dotter ut på egen hand för att hämta kompisen och sedan åka ut på glass för att fira det splitternya körkortet och den nya friheten. Det var ett nervöst föräldrarpar som vinkade av henne på jungfrufärden…

image

image

En liten stund senare skrev Dottern att,  jovisst hade hon kommit fram och nu var Vännen och hon på väg då. Jag frågade henne hur det var att köra på egen hand utan mamma eller pappa  i framsätet och hon svarade då att det kändes både konstigt och roligt på samma gång.

image

En lycklig Dotter som nu har sitt eget körkort…

 

 

2 thoughts on “Egna hjul och jungfrufärd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.