Medaljregn

image

Ovanstående bild tog Maken i lördags under Sonenes simtävling. Han har gjort riktigt bra ifrån sig den här såsongen, satsat mycker mera än vad han vanligtvis gjort, gått framåt, klarat sig bra och trivts med sina simkompisar. Tränaren är fantastisk. Vill att ungdomarna skall vara med, men förstår att det finns annat här i livet än simning och träningar.

Detta har visat sig vara en bra attityd för Sonen. Han vill vara med, han vill åka och träna, ävenom vi sällan åker till alla fyra träningar som han har per vecka. Vanligen  skippar vi träningen på fredag kväll. Alla är trötta efter arbets-och skolveckan och det är skönare att sitta hemma framför en bra film, än att åka på simträning.

Igår medan jag väntade på att Sonen skulle duscha färdigt efter sin träning gick jag ch tömde hans lilla brevlåda som alla simmarna har och hittade dessa:

image

Inte medaljer precis, men barnen får s.k band som pris. Alla får band, inte bara de tre första och det är roligt att se deras reaktioner när de får sitt band. Vare sig de placerades som tionde eller första simmare på prispallen. Fantastiskt! Och bra för självkänslan.

Sonene vare inte så lite nöjd när han såg vad han kammat hem, även om hans bästa placering var en 2:a plats. Heja, heja säger vi från föräldrarsidan. Inkommande helg är det simtävling på hemmaplan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.