Pray for Paris

image

Kommentarerna på Facebook är skrattretande, renatv löjliga. Visserligen måste jag säga att jag inte alltid tycker om när USA lägger sig i andra länders affärer och måste vara överallt och allstans, men skapat ISIS har de inte gjort! Jösses!

Vi satt vid middagsbordet när  vi såg nyheterna om Paris ikväll. Vi läste och läste och lyssnade och bara suckade och skakade på våra huvuden, jag och barnen. Varför är människan så GRYM? Varför skall vi  mörda och vara brutal och varför måste helt oskyldiga peroner sätta  livet till? OK, om du tror att du kommer till himlen genom att spänna fast bomber till kroppen och sedan tutta på, det är din sak och enligt min kristna tro, helt skrattretande, men varför måste dessa personer alltid parkera sig själva bland andra, helt oskyldiga?? Om DE vill dö för ngt de tror på, det är väl deras sak, men varför måste helt oskyldiga alltid sätta livet till?? FATTAR de vad de håller på med? Eller bryr de sig?  Vad för slags psykisk sjukdom lider de av, för ngn som helt kallt spränger sig själv i luften och gärna tar andra med, är ju inte friska!

Finns det  en Gud? Ja, han finns, helt klart! Tvivlar jag inte en sekund på, men jag börjar undra om han inte gjorde ett misstag när Han gav oss den fria viljan?! Fast kanske Han trodde att vi skulle avancera och inte fortfarande betee oss som grottmänniskor, år 2015! Vad vet jag?

Grymt är det hur som helst och man får ju bara hoppas och be för detta land i det civiliserade (?) Europa ikväll.

God natt där ute och ta väl hand om varandra!

2 thoughts on “Pray for Paris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.