Pretty in Pink

Jodå, visst blev det en snabbvisit till shoppingcentret och Äppelaffären idag. En ny mobil skulle införskaffas med det snaraste. Beroende av dessa små elektroniska datorer? Ja, tyvärr. De flesta av oss är nog det vid det här laget.

Dyr var den också. Med skatt blev det just över 800 USD! Huga! Fast samtidigt är det ju nog ganska otroligt vad dessa små datorer kan åstadkomma och göra och hur man faktiskt kan hålla kontakten med släktingarna på andra sidan Potten, kolla vädret, skriva e psot, kolla e post, surfa på nätet m.m, m.m.

Men, men, nu har jag då en sprillans ny liten dator igen och kommer förhoppningsvis att behålla denna i nästan fyra år igen. Vi får se om den faktiskt håller så länge… Jag tvivlar.

Expediten som sålde min nya mobil åt mig var rätt imponerad över hur länge min gamla trotjänare hade hållit och gjorde en intressant min när jag berättade hur gammal den var!

För er som undrar och har mitt mobilnummer, så ja, det är detsamma som förut. WhatsApp appen fungerar också, så det är bara att skriva en hälsning eller två! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.