Skörden

Publicerad av

 

image

 

image

Nu skördar jag tomater! Inte  i masor ännu, men rätt duktigt ändå. Lillasyster plockade 14 körsbärstomater idag och hittills har vi plockat tre stycken stoa bifftomater. Dessa tomatplantor har varit med om både det ena och det andra eftersom de bodde på ‘hotell’ medan vi var hemma i Finland.

Först flyttade vi dem till Svärföräldrarnas för omskötsel innan vi åkte och sedan fyttade vi hem dem igen efter att vi kommit tillbka till Minneapolis.  De har klarat sig förvånansvärt bra ändå. Jovisst, vi har förlorat några grenar här och några grenar där och några tomater har också fallit av. Men, men… Dessa tomater kämpar på och nu får vi skörda. Mums! Härligt gott med egan tomater! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.