Kaninen

Publicerad av

image

Hejsan all läsare! För en tid sedan skrev min matte i denna blogg, som hon kallar den, om hur jag låg och väntade och hoppades på att hon skulle släppa ut mig från verandan till den där kaninen som bor på MIN bakgård! 

Nu kan jag stolt meddela att igår, måndag kom matte hem med min alldeles EGNA kanin! Den är beige, har jätelånga öron och är full med sådant där mjukt vadd som är så otroligt roligt att dra ut UR den! Jag kan också meddela att jag slog nytt rekord i att få upp sömmen och ta ut den där lilla manicken som gör att den ger ifrån sig (o)ljud.

Efter att jag hade tagit ut den gav jag mig lös på innehållet i denna kanin och snart var hela vardagsrummet fullt med vitt vadd över hela halva golvet! Jag dödade min kanin på direkten alltså! Vilken jakthund jag är ändå, om jag får säga det själv! Vov! Vov! 

image

 

( inte alls så oskyldig som Matte tror att jag är…!) 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.