Distraherad

Publicerad av

image

 

Min stackars make kom ner till bryggt vatten imorse! Han var trött och ville i säng igår kväll när han gjorde sitt kaffe och lade det på tidtagaren för att ha det färdigt imrose kl.06.00 när det var dags att köra till jobbet. Han kom alltså inte ner till kaffe, utan varmt vatten! Glömde att lägga kffebönorna i kvarnen ovanför för att malas, så kvarnen malade luft och vattnet rann igenom filtret och han fick alltså endast filtrerat vatten. Stackarn, han var nog en aning snopen. Tur för honom att hans favoritcafé ligger alldleles på vägen till ett av sjukhusen där han jobbar!  🙂

3 kommentarer

  1. Så kan det går.. 🙂 Har man mycket att tänka på och göra så blir det lätt att man glömmer bort nån (viktig) detalj. Kaffet är nog för mig en av det viktigaste på morgonen! Hoppas annars att resten av dagen löpte väl… 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.