Hipp, hipp, hurra, för 7 åringen idag!

Publicerad av

Ja, direkt efter Alla hjärtans dag festligheterna blev det då dags att fira sjuåringen! Lillan fyller idag, den 16.2, men barnkalaset hölls igår på gymnastikskolan och det blev litet, men lyckat. Hon hade bjudit 10 kompisar på kalaset, men endast tre kunde komma! Vi hade tänkt omboka kalaset för ngn vecka sedan, men eftersom det inte fanns ngn tid som passade både oss och gymnastikskolan förrän i början på mars, beslöt sig Lillan för att behålla tiden för det bokade kalaset som vi redan hade och ha ett litet kalas istället.

Hon var nöjd med den lilla festen och alla aktiviteterna som barnen fick ta del av med tränaren som ledde dem runt hela gymet. Eftersom gruppen var så liten, hann de med en hel del aktiviter på den utlovade timmen. Ringar, studsmatta, golvövningar, olika lekar m.m. Roligt hade de!
Efter alla dessa övningar var kalsarna redo att ta del av tårta och glass och Lillan var förstås nyfiken på sina presenter som vännerna hade med sig.
Tårtan smakade, vaniljglassen likaså och Lillan var glad över presenterna som hon öppnade. Tackade och bockade gjorde hon också, vilket naturligtvis gladde en mamma. Vi hade på förhand diskuterat det här med artighet och hur viktigt det är att man uppför sig ävenom hon kanske inte skulle få ngt som hon inte var så intresserad av. Nu hade jag verkligen inte alls behövt oroa mig, eftersom Lillan uppförde sig så exemplariskt och var glad, pratsam, sprallig och framför allt artig.

Idag, måndag, den riktiga födelsedagen, hade barnen ingen skola pga President’s Day. Vi skojade förstås och sade att skolorna runtom i landet har tagit ledigt till ära av Lillans födelsedag och det tyckte hon var rätt lustigt.
Det blev en fin dag där barnen lekte med grannbarnen. Mitt på eftermiddagen blev det mellanmål, mera tårta! Eftersom dessa grannbarn inte kunde komma på kalaset, blev de rätt glada när de fick tårta och glass!
Det blev en snabb middag ikväll med Lillans favoritmat, ostpizza. Och sedan fick hon presenter av oss, innan det blev dags för pianolektioner för de äldre barnen.
Vid slaget 20.10 grattade Maken och jag henne igen, eftersom hon då var precis, exakt sju år gammal! 😉

Upp och ner i ringarna för LIllan!

Lillan, klädd i gymnastikdräkt blåser ut ljusen på sin ( färdigköpta) tårta.

Lillan testar hjulningar på balansbommen som hon fick av grannarna.

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.