‘Mamma, jag är en prinsessa!’

Publicerad av

I söndags när jag och Lillan hjälptes åt att städa gästrummet hittade vi en klänning med stort K i garderoben! Det var klänningen som fammo hade sytt åt äldsta Dottern för åtta år sedan när hon fick ställa upp som brudnäbb i ett bröllop. Nu fick Lillan prova den och hon, som älskar klänningar var lyckligare än lycklig! 🙂

4 kommentarer

  1. Vilken vacker klänning och dotter förstås! 🙂 Jag sku också gärna vilja ha klänning, men alltid då jag prövar dem så tycker jag att de inte passar på mig.. Man borde våga ha i varje fall. 🙂

    Gilla

    1. Tack! Jo, jag har själv lite ‘klänningfobi’. Äger två stycken och har dem nu som då, men inte ofta. Du har så rätt, man borde våga ha precis vad man vill och strunta i vad andra tycker och tänker. Dock är detta en aning enklare i en storstad än vad det är i en liten stad…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.