Söndagssammanfattning i bilder

Publicerad av

Maken är hemma igen efter en skön och produktiv helg vid sommarstugan. Journaler o dyl på datorn finns det en hel del av som läkare. Han spenderade nästan hela helgen med näsan i detta pappersarbete. Fick massor gjort och kom hem glad och nöjd.

Lilly fortsättningsvis klädd i t skjorta. Såren under läker fint och jag duschar henne varje förmiddag. Hon är inte särkilt förtjust i detta duschande, men med lite extra hund godis kommer hon snällt in i duschen och står där de där tålmodigt de tio minuterna som det rekommenderas på schampo flaskan.. Är man äldre hund tant så är man och får stå ut med lite ett och annat. Det där med t skjorta var en helt ypperlig ide, för hon lämnar såren ifred samtidigt som hon inte verkar störas det minsta med att gå med kläder på. Duktig vovve är hon!

Ja, jag kan inte påstå att denna Lillasyster passar i mammans solglasögon, men hon ser ju lite tuff ut, inte sant?

Stickningen på den nya sjalen går undan nu när jag kan mönstret. Roligt är det och som sagt, det går fort! Med ett glas kall riesling går det ännu snabbare i den varma och fuktiga sommarkvällen.

5 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.