Som fiskfjäll eller kanske fågelfjädrar…?

Publicerad av

Här sitter jag denna söndagskväll och jobbar på min nya stickning. Ett nytt mönster som en av mina väninnor ur stickjuntan mejlade mig förra veckan. Det skall bli en halsduk. En sk ‘cowl’på engelska. Alltså den är rundstickad och går inte att lägga raklång. Från spetsen som jag stickade tidigare i vinter hade jag kvar vitt garn som jag övar i. Billigt akrylgarn. Det verkar bli rätt och det verkar bli bra, så jag gissar att det gäller att åka till den nyupptäckta garnaffären här i Förorten och inhandla lite snyggare garn utav bättre kvalitet.

Ny halsduk på gång

Jag tycker hela mönstret gör att halsduken ser ut som den skulle vara täckt av antingen fågelfjädrar eller fiskfjäll. Lätt att sticka är det mönstret, men det gäller, som vanligt att hålla reda på vad man håller på med.

Mina gossar är hemkomna från sommarstugan efter en kort, avslappnande helg. Eftersom den nya vattenleksaken redan inhandlades på fredagen, så var hela lördagen ledig för dem. Det slappades, spelades kort, Risk och sågs på film. Åt gott gjorde de också, sov en natt till och vände kosan hem till oss flickor i Förorten idag .

Nu kommer den nya veckan emot igen. mera vanlig skola för ungdomarna. Vi får se hur länge det håller. Vårlovet kommer emot om en och en halv vecka och enligt min FB sida planeras det resor hit och dit plus att det redan reses hel del, trots att USAs hälsoministerium CDC och Minnesotas hälsoministerium MDH båda avråder folk från att resa…. Än är inte pandemin över, men det är många som beter sig som att den är det. Visserligen är ljuset i slutet på tunneln alltjämt starkare, men ännu är vi inte där…..

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.