Kvalitetsbutik… ingen frågan om den saken

Publicerad av

Eller hur? OK, jag vet att där hemma är det ju inte ngt märkvärdigt med att hitta dessa servetter i en helt vanlig affär, men jag föll nästan baklänges då jag hittade dessa i matbutiken idag! Helt otroligt! Som bekant jobbar Sonen vid samma butik därifrån jag ser till att fylla på skafferi och kylskåp, och han var inte så lite imponerad han heller. ( Jodå, ALLA våra barn vet vad Marimekko är för ett märke!)

Kul var det hur som helst, men jag köpte dem inte eftersom jag alldeles nyligen fick servetter i en jullåda hemifrån.

I övrigt har det varit en väldigt bra måndag. Inget speciellt har hänt, men det behöver väl inte vara så speciellt alla ggr heller för att vara en riktigt bra dag, eller?

Sonen hade flyglektion tidigt imorse och imorgon har han en till. Jobbat har han också gjort och emellan träffat kompisar utomhus och åkt skridskor ute på en av dammarna. Flickorna har varit på lite shopping och hittat nya vinterskor åt Lillasyster och själv fick jag in ett till cykelpass på eftermiddagen efter att jag skottat bort snön som föll igår. Mera snö utlovas tills imorgon tisdag. Vintern är definitivt här! Lite stickning via zoom med kompisar hann jag också med och nu är det definitivt läggdags. God natt från den västra sidan av Potten!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.