Förstörelsen…

Publicerad av

… har påbörjats! Maken har tagit bort golvlisterna och Projekt Byta Golv är nu igång. Ännu har vi inte hört när det nya golvet skall börja installeras och just nu funderar Maken på om han skall börja riva det gamla, eller vänta ngn vecka till…..?

Själv har jag ikväll farit runt med dammsugaren och dammsugit kring alla väggar och vrår där listerna satt. Det är inte lite damm och skräp som samlats där bakom och som kommit bort även om Maken försökte ta loss listerna så försiktigt som möjligt.

Fast hörni, har ni tänkt på och märkt hur mycket grejer det finns på golvet?! Och nu tänker jag inte på de där självklara möblerna, utan på allt annat som ligger och skräpar och som jag nu måste hitta en annan plats för. Sådant som hundskålar, korgar med stickning i, högtalare, skor, stolar, pallar osv. Jag har ägnat en del av kvällen att plocka bort skor och dammsugare, men det finns nog en hel del annat att hitta platser åt ännu….

Som alltid med sådana här stora projekt blir det ju alltid värre, innan det blir bättre. Spännande är det dock….

12 kommentarer

  1. Roligt projekt ni har framför er! Att ta bort lister och dylikt tar en god stund det också, så kanske bra att börjande med det så sparar ni tid sedan då golvet kommer.

    Gillad av 1 person

    1. Jo det är bra att spara både tid och lite pengar på detta projekt. Hade Maken tid skulle han nog göra hela projektet själv gissar jag. Fast då får vi nog inget nytt golv förrän nästa sommar….. !🤔

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.