Lite av varje denna torsdagskväll

Publicerad av

Det blev en spontan lunchdejt för att fira Maken på tumis tidigare idag! Trevligt! Och bord ute lyckades vi få denna fantastiskt vackra höstdag där solen strålade och det blev hela 18 grader varmt i skuggan och förstås varmare än så i solen på eftermiddagen!

Det nya golvet har beställts från Kalifornien! Det borde komma om 1-2 veckor och förhoppningsvis har vi nytt golv i månadsskiftet. Ingen billig affär blir det, men en efterlängtad sådan.

Lillasyster bad att få åka till hobbyaffären efter avslutad skoldag. Hon behövde garn till ett projekt. .. Vi kom hem med garn och material till att göra egna örhängen! Who knew?!

Sedan satt hon länge och tillverkade örhängen och pillade med tång och små kedjor! Detta tålamod och denna kreativitet kom inte från denna mamman, men mycket kul att ett nytt intresse vuxit fram!

12…?! Snarare 17! Vad hände med min minsting så säg…? Att göra smycken passar henne, för ngn liten flicka är hon verkligen inte längre!

De nya gardinerna är på plats efter att Maken installerat gardinstången. Detta gjordes medan Lillasyster befann sig i skolan och glädjetjut hördes från henne när hon upptäckte dem upphängda i sitt rum efter hemkomst. Säga vad man vill om 3 åringar, men glada för nya gardiner blir de INTE! Tolvåringar däremot…!

Ännu finns det bra med plats på de nya hyllorna vid sängen för grejer….

6 kommentarer

  1. Verkligen ingen liten tjej mera, skorna är så vackra!

    Din dotter liksom min är kreativa, jag undrar om det är så att ifall man gillar att teckna så gillar man också att pyssla och tillverka saker..verkar så. 😊

    Då man får gardinerna på plats så känns allt mera färdigt.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.