En (för ovanlighetens skull) fullspäckad onsdag

Publicerad av

Denna onsdag började i racerfart och fortsatte sgs likadant hela dagen! Upp med tuppen och på Peloton träningscykeln redan vid 07.45. Deltog i ett direktsänt träningspass imorse och det gällde att vara uppe i tid. Det går att välja olika spinning kurser, det finns en hel massa att välja på. Antingen de som streamar direkt, eller så väljer man en kurs som spelats in vid ett tidigare tillfälle. Schemat och kurserna finns på skärmen framför dig att välja och vraka mellan.

Denna kvinna är min nya favoritinstruktör. Hon heter Christine och är en tränare med Peloton förstås. Idag hade jag valt ett ‘low impact’ pass med henne, men det betydde inte att det var speciellt lätt precis. Vi var runt 500 deltagare på en och samma gång och till höger ses listan med en del av namnen på oss som deltog.

Efter passet var det dags att duscha och klä på sig. Väcka de sovande ungdomarna och sedan köra iväg till kliniken för höstens vaccinationer. Det gick snabbt och smärtfritt för Sonen eftersom kliniken hade precis blivit utan den vaccination han behövde! De hade en dos kvar av vaccinet mot hjärnhinneinflammation just före vi kom, men den användes sedan på en annan patient och jag hamnade att beställa en ny tid för besök åt honom! Lillasyster fick däremot två injektioner och klarade det hela galant. Värk i armen fick hon dock och kände sig lite yr en liten stund efteråt, så vi fick lugnt sitta kvar för observation en liten stund.

Andra gången jag körde Tesla idag. Lika kul som första gången, helt klart! Att vänja sig med att köra endast med en pedal kommer nog att ta en tid…. Här hade jag just parkerat hemma i garaget.

Väl hemkomna skickade Dottern bilden ovan. Hon var på väg till det nya skolårets första lektion! De flesta kurser hålls via nätet, men just denna kurs har så få deltagare att den hålls som normalt. Dottern tyckte det var riktigt skönt att komma igång med riktiga lektioner igen. Nätet i all ära, men ändå….

Efter sex långa månader kom en av bästisarna på besök idag! Tyvärr passade det inte för den andra bästisen, men förhoppningsvis kan vi få det ordnat igen. Vädret var underbart med 25 grader varmt och passade helt ypperligt för flickorna att spendera dagen utomhus i Covid anpassat umgänge. Och roligt hade de!

På kvällen deltog både Maken och jag i en träff med andra vuxna i diskussionsgruppen från kyrkan och det blev också en väldigt trevlig stund ute på bakgården hos en av deltagarna. Dock hittade myggen oss så fort det började skymma, så det blev ett ganska abrupt slut på diskussionerna vid 20.30 tiden. Trevligt att ses var det dock och det blir nog intressant att se vad som händer nu när vi går mot kyligare och mörkare tider igen. Kommer vi att kunna fortsätta träffas med distans och munskydd inomhus eller inte? Corona/Covid fallen i Minnesota går alltjämnt uppåt….

8 kommentarer

 1. Jag läste igår kväll mer om peloton (igen), men de verkar inte finnas att fås här i landet ännu…
  Det skulle dessutom vara så bekvämt om man inte skulle behöva rusa iväg till gymet strax efter att man slutat jobbet.

  Surt med vacciner då man tagit sig till vårdställen, men det är säkert många som är extra noggrann med vaccinationerna nu.

  Gillad av 1 person

  1. Vi väntade 3 veckor på vår Peloton, så jag gissar de är efter i produktionen. Håll ett öga på dem. De dyker nog upp där hemma så småningom.
   Jo det var det sjuksköterskan sade. Många vaccinerar sina barn innan skolstarten.

   Gilla

 2. Det är så smart med nät-träning. Jag går på NordicWellness i vanliga fall, men nu kör jag träningspass via nätet. Allt är förinspelat och det finns allt från lugna yogapass till riktiga genomkörare, med eller utan vikter.
  Länge leve webben! 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Det hade jag faktiskt inte tänkt på. Finska var inte mitt starka språk, så jag sörjer inte att jag inte behöver använda det lIlla jag kan! 😉 Fast bra namn, även om jag tvivlar det var finska man tänkte på då man uppfann namnet för märket…!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.