Ny färg…sätter sprätt på tillvaron!

image

Före…

image

Och efter!

Det beiga och tråkiga har bytts ut mot gråblått. Det syns verkligen inte så bra på bilden, men jag blev stormförtsjust så fort jag satte näsan innanför dörren efter att arbetsdagen var slut. För flera veckor sedan när vi valde färg med hjälp av designern och målarfirmans ägare, så hade vi bestämt oss för innefärgen grått. Här skall allt gå i grått just nu. Dock ville jag inte ha millitärgrått eller pansarvagnsgrått, eller ‘battleship grey’ som Maken uttryckte det.

Jag som allitd har älskat blått i alla de toner och nyanser som finns, lutade förstås åt det hållet, men Maken var inte så säker. Dessutom är det ju så svårt att välja färg från bara en liten ruta med exemplaret! Vi gick runt i hela hemmet med designern och hon höll upp den lilla rutan mot alla tänkabara och otänkbara bakgrunder. Till slut hade vi bestämt oss, det skulle bli en blågrå ton.

Efter att vi hade skrivit på kontraktet och designern hade åkt, började jag naturligtvis tänka på saken och funderade om vi hae valt rätt. Nåja, det var bara att vänta och se eftersom det nu var lite väl sent att börja fundera så mycket närmare på saken.

image

Matsalen….

image

Vardagsrummet från en annan vinkel, strax efter att jobbet blivit klart.

Nu har det då blivit målat och jag är nöjd. I bilderna ovan ser färgen nästan grön ut! Säkert pga dagsljuset som strömmar in!

Imorgon skall jobbet göras helt klart. Då skall nämligen trappan och hallen i övre vånignen målas i samma nyans.

Det blir alltså spännande att komma hem från jobbet  imorgon också!

 

2 thoughts on “Ny färg…sätter sprätt på tillvaron!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.