Dig it!

Publicerad av

Det har varit mycket sång och musik de senaste dagarna verkar det som. I fredags gav den tredje årskursen vid Sonens skola en musikal som kallades, Dig It! Den handlade om fossiler, de grekiska gudarna, datering av arkeologiska fynd, mumier osv, osv. Den var endast 45 minuter lång, men  lyckades täcka en hel massa historiskt material. Tyvärr var jag faktiskt lite besviken på lärarna som hade hållit i trådarna. Barnen hade jobbat duktigt, men lärarna hade slarvat lite här och där med musiken, med dräkterna och med koreografin tyckte jag. Sonen hade en kort del där han läste och skulle ha klarat detta galant om inte rösterna på CDn hade blandat bort honom till att börja med. Barnen sjöng nämligen till musiken på en CD, vilket är helt ok tycker jag. Det är dyrt att anställa en hel orkester! Dock hade musikläraren helt enkelt GLÖMT att banda om musiken till en annan CD och inte tagit bort rösterna som redan fanns på CDn! Inte alls bra! Jag var måttligt imponerad, men tyckte ändå att eleverna förtjänade all det beröm som de kunde få!

Sonen klar att läsa under föreställningen.
Sonen klar att läsa under föreställningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.