Äntligen!

Publicerad av
Intensiva kortspel pågår

Äntligen komFlickvännen! Efter avslutat jobb idag på eftermiddagen satte hon sig i bilen och körde hit till sommarstugan från Förorten. En mycket glad Son tog emot denna Flickvän som han nu hållit ihop med sedan i julas. Andra gången hon kommer hit till sommarstugan med oss och om det fortsätter i denna takt gissar jag att det inte blir den sista heller.

Inte mig eller Maken emot. Trevlig flicka som håller Sonen sällskap och låter Lillasyster vara med. Nära till skrattet och klarar av skämten och skojsamheten i denna familj. Mycket lik Lillasyster till sättet på alla sätt och vis, vilket vi naturligtvis har påpekat för Sonen. Som inte heller tyckte att detta var ngt överraskande.

Före Flickvännen anlände spenderade sgs hela eftermiddagen ute på sjön. Gårdagens ostadiga väder är ett minne blott och solen har bjudit på sig själv hela dagen. En härlig värme ( 29 grader Celsius) har vi bjudits på med sköna vindar och det var inte ens hett ute på sjön. Varmt visserligen, men det är ju sommar. Märkligt vore det väl annars.

Lillasyster håller ett vakande öga på brorsan

Alla, utom den fega Mamman var ute på vattenskidorna denna strålande eftermiddag. Sonen och Maken kom båda upp på sina respektive första försök och åkte som riktigt proffs in och ut och till och med lite slalom mellan svallvågorna bakom båten. Riktigt snyggt. Lillasyster var inte sämre hon heller och visade pojkarna i familjen att hon minsann kan representera den kvinnliga sidan i familjen. Efter att hon kom upp på andra försöket, åkte hon lika galant slalom som de hade gjort och släppte handtaget med en hand som pojkarna också hade gjort.

Dags att byta åkare

Enligt väderprognoserna skall det fantastiska vädret fortsätta imorgon, om än ngt svalare. Runt 25 graders värme är inte alls dåligt det heller och jag är verkligen inte den som klagar.

6 kommentarer

  1. Trevligt besök i stugan och ett glatt gäng ungdomar piggar verkligen upp. Jag skulle inte heller ställa mig på några vattenskidor. Här väntas också varma dagar nu och jag förbereder mig för att ha rejält med skugga 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.