Efter allt festande, kramande och handskakande….

Publicerad av

…. Har vi idag genomlevt en väldigt normal, väldigt trevlig och en varm, inte het lördag. Faktiskt så finns det väldigt lite att rapportera denna lördag kväll och detta är ju faktiskt helt ok det med….

Nya sandaler fick vi inhandlade åt Lillasyster och en tripp till hobbyaffären blev det också. Lite dekorationer för Lillasysters rum och mera garn ( vad annars, liksom?) för mamman.

En hel del matvaror har blivit hemburna från Sonens matbutik, där både han och Flickvännen avverkat sina 8 timmars skiften idag och Maken jobbar dygnet.

Vädret bjöd på 29 graders värme, med torra vindar, vilket kändes helt fantastiskt efter den senaste veckans hetta.

Det syns till och med på mina tåliga hostas ( heter de faktiskt så på svenska?) att de varit olidligt hett!
Hoppsan! Det blev lite väl mycket rosa i krukorna i år…..! Och basilikan till höger mår finfint!

Imorgon har vi söndag och det lär skal bli hett igen….. Dock finns det fortfarande inget vidare stort på programmet. Undrar om man kanske drabbas av absintens?! 😜

8 kommentarer

 1. Jobba jobba… 😀blivit litet av ett utrryck här hos oss i tid och otid. .. rosa den färgen så vacker . Kan nog aödrig få för mycket av den färgen ..fina blommor du har

  Gillad av 1 person

  1. Jodå. Det jobbas mycket här med. Mest av Maken . men han jobbar istället tillräckligt med timmar att räcka till för oss båda! Rosa är vacker färg, eller hur…?

   Gilla

  1. Helt rätt. Det kan inte vara fest varje dag heller. Då skulle det ju inte vara fest längre heller eftersom det alltid festades och bli en del av vardagen! Trevlig vecka till dig!

   Gilla

 2. Fina blommor! Hosta är nog namnet men jag tror Funkia är en vanligare benämning på blomman här. Galet många timmar jobbar han din Make. Hur orkar han? Så lite fritid det blir också.

  Gillad av 1 person

  1. Fritid har han inte mycket av. Dock kompenseras de många och långa timmarna med många veckor ledigt utspridda över året. Där kommer sommar- stugan väl till pass! Både sommar som vinter. 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.