Pilot!

Publicerad av

Efter en mycket spännande kväll kom han in genom dörren med ett jätteleende på läpparna. Han klarade det! Detta var det andra försöket och bra gick det. Vädret var fantastiskt. Strålande sol, rätt lugna vindar och varmt. Hela 25 grader bjöd försommaren på idag och ljuvligt var det!

Sonens flygning gick av stapeln kl.19.30. Jag satt ute och stickade och försökte att inte funderar på alla propellerplan som flög över huvudet. Ett vid 19.50. Ett annat vid 20.00, ett till ca.15 minuter senare….. Inget av planen var hans berättade han senare. Han höll sig nära flygfältet hela tiden och visade upp sina landningar för den officiella piloten som han flög med.

Efter tre landningar och 30 minuter i luften landade han och körde mot hangaren. Instruktören berättade att Sonens landningar var fina men hon fick inte säga desto mera tills hans hade parkerat Cessnan.

Efter parkering fick han ta del av de fantastiska nyheterna att han klarade landningarna, fick godkänt och kan numera titulera sig pilot! Gissa om vi har en glad och nöjd Son ikväll?

Nu väntar de andra och större planen. Mera övningstimmar och lektioner för att så småningom kunna titulera sig pilot för dessa också. Siktet är inställt på yrkespilot, men det är några år dit ännu och flera skolår först…..

Familjens nybakade och enda pilot!

8 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.