Skål för helgen!

Publicerad av

Det är märkligt att se sin Dotter dricka öl! Det blev god pizza till middagen ikväll och hon och hennes far njöt av ett glas öl tillsammans! Själv är jag ingen ölfantast, men hon tyckte det var gott.

För övrigt har denna dag bestått mest av kortspel. Termometern har inte ens orkat upp till femton grader och himlen har varit jämnt mulen hela dagen. Dock ingen blåst, så hade jag lyckats övertyga ungdomarna att vistas på sjön en stund hade det säkert varit skönt. Istället har det spelats en hel massa korstspel: Uno, Phase 10, SkipBo, vanliga kortspel osv. Maken, Flickvännen och Sonen har alla turats om att vinna, och själv vann jag ett långt parti Uno.

Innan kortspelen tog vid, började förmiddagen med gudstjänst via skärmen från Förorten i Minnesota. Mycket lyxigt.

Imorgon kommer måndagen emot, men vi stannar en halv dag till innan det åter bär västerut. Hela USA firar Memorial Day till minne av alla de som stupat i USAs alla krig och den dag är helgdag för de flesta. Barn och ungdomar har ledigt från skolan, och i de södra delarna av landet är skolåret slut. Här i norr har vi ännu skola i ett par veckor innan sommarlovet tar vid.

Det har lovats varmt och vackert tills imorgon, så vi hoppas ta ut det sista innan plikterna kallar igen. Den som lever får väl se…..

2 kommentarer

 1. Ja, det känns lite ovant att se barnen dricka något med alkohol i. Här är gränsen 18 år på restaurang och då gällde samma sak hemma. Dock vet jag inte hur åldersgränserna ser ut hos er…
  En skön helg är i alla fall slut här så nu kallar vardagens plikter.

  Ha en bra måndag!

  Gillad av 1 person

  1. Det beror på lite mellan staterna. För att inhandla egen alkohol måste man vara 21. Att dricka på resturang måste man också vara 21, i regel. Att dricka med föräldrarna hemma, får man vara 18. Dock varierar det lite mellan staterna eftersom de själva bestämmer över sådant. Trevlig fortsättning på veckan!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.