Min alldeles egna konsert

Publicerad av

Jag satte mig ner i soffan med stickningen. Den blåa filten är nästan klar och det gäller att så småningom börja tänka sig ett nytt projekt. Jag har en del idéer, men inget som jag bestämt mig för ännu. Så jag stickar vidare på filten för att snart få den klar. Ett skönt, enkelt projekt efter all den där spetsen som jag jobbade med…..

Medan jag satt där och stickade kom Lillasyster in i vardagsrummet. Hon har sin stora harpa där just nu till följd av konserter och dylikt. Det nya golvet ger harpan en oslagbar akustik och eftersom vi ändå aldrig har några gäster har vi låtit detta vackra instrument stå kvar.

Lillasyster satte sig vid sin harpa och började öva medan jag stickade vidare. Vilken stämning att sticka till alltså! Vi är ju vana att höra henne spela. Hon övar flitigt, minst en halv timme varje dag och det märks. Hon blir skickligare och skickligare och det är roligt att följa med henens utveckling

Att vi sedan varje dag får njuta av att höra detta vackra instrument är det ingen som klagar över…..

Koncentrationen är fullkomlig, även om hon råkade se mig ta fotot.

4 kommentarer

  1. Jag kan tänka mig att det låter ljuvligt!

    Inte som då jag (vi?) i ungdomen övade fiol. Jag fick oftast sitta i bastun och öva för syrran stod inte ut med mitt felande 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.