New Year’s Eve- all over again!

Publicerad av

Den sista kvällen vid (sommar)stugan för den här gången tyckte Maken att vi kunde fira brasa utomhus och kanske äntligen bränna av några fyrverkerier som vi hade med oss. Tanken var ju naturligtvis att vi skulle avnjuta dessa på nyårsaftonen, men eftersom det inte blev av fick vi helt enkelt fira nyåret igen!

Undertecknad var minsta sagt tveksam att Maken skulle få ngn brasa till stånd utomhus eftersom vi endast hade rå ved till vårt förfogande. Tji fick naturligtvis jag eftersom Maken är scout sedan barnsben och verkar kunna göra upp eld av vad som helst! ( Ni som känner honom, vet också att han gärna antar en dylik utmaning bara för att bevisa att han visst kunde klara av ngt sådant!)

Det tog inte många minuter innan Maken hade lyckats få fyr på brasan och en härlig värme spred sig i vinterkvällen runtom oss där vi stod.

Efter att brasan kommit igång var det dags för fyrverkerierna. Vi hade inte inhandlat nya, utan tagit med oss hemifrån Förorten. Dessa fyrverkerier hade lämnat kvar sedan i somras då vi firade nationaldagen den 4.7. Kom väl till pass att fyra av dem nu tyckte vi.

Det blev en lyckad kväll, men tårna var nog rejält frusna när vi stegade in i stugan två timmar senare. Dock tog det inte särkilt länge inne i stugvärmen innan det gick att känna av dem igen. Eftersom vi firade nyåret en andra gång, blev det lite skumpa till plockmaten efter stunden ute.

Tror nog aldrig vi firat nyåret så rejält som vi gjort detta årsskifte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.