Nästan trångt!

Publicerad av

Denna lördag bjöd på fantastiskt väder! Solsken och varmt med endast ngn minusgrad. Många av våra grannar här vid stugan gjorde precis som oss. Begav oss ut på isen!

Varma kläder på, kopplen på våra två hundar och så begav vi oss ut på den snötäckta isen. Snöskotrar, fiskare, barn på pulkor och kälkar och även ngn i en traktor hade samma tanke. Ut och njut av de få soliga timmarna på isen innan mörkret sänker sig vid 16 tiden igen.

Vi har funderat på att inhandla längdskidor Maken och jag. Skulle vara kul att staka sig fram på isen. Blir nog att ta sig en funderare på den saken….. Ungdomarna verkar inte särskilt intresserade, att åka utför är roligare, men för oss tråkiga föräldrar skulle det ju vara ett härligt sätt att åka runt på sjön denna årstid.

Denna helg har vi endast gått på isen, men det har varit riktigt skönt det med. Många andra har gjort likadant. Vi har inga lyxgrejer som snöskotrar ännu. Om Sonen fick välja, skulle vi nog ha åtminstone två, en för honom och en för Maken!

Det blev en hel timme på isen med döttrarna och hundarna och det var hur mysigt om helst. Imorgon, söndag blir det att packa ihop våra pinaler igen och återvända till verkligheten i Förorten. Jullovet är slut för Sonens och Lillasysters del och snart Maken, som fått njuta av en sällsynt långhelg skall tillbaka i jobb. Dottern återvänder vidare till universitet snart igen efter en skön månad hemma. Det ser hon fram emot. Livet rullar på. Precis som det skall. Även med en pandemi i full sving!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.