Den tredje söndagen i advent

Publicerad av

Bjöds på utmärkt morgonmål med stekta amerikanska pannkakor och lönnsirap av hemmaboende Dotter. Gott och verkligen inte ngn smalmat, så det räckte med två pannkakor för min del. Det fanns en tid då jag verkligen inte var förtjust i dessa, men så småningom har jag börjat tycka mera om dem. Helst tar jag nog en skiva rostat bröd till morgonmål ännu, men människan är som sagt ett vanedjur…..

Detta märkliga Covid år får även hundarna komma med till gudstjänsten som intas via skärmen….. ( och flyttlådan som ses i bakgrunden är ingen flyttlåda egentligen, utan en loppislåda som är till hälften fylld med kläder…)

Denna fina dam med smycken och make up har just hjälpt mig slå nytt personligt rekord på 45 minuter på Peloton cykeln. Fantastisk instruktör är hon. Motivation på topp och sporrar till bättre resultat hela tiden.

Helgerna undviker jag så gott det går när det kommer till att fylla på skafferiet, kyl och frys. . Speciellt i dessa Covid tider. Däremot åkte jag vid 19.30 tiden ikväll och det var en bra ide! Matbutiken var sgs tom. Tomma var visserligen en del hyllor också, men jag fick ändå tag på allting som jag ville ha, så det spelade ingen roll. Som alltid hade jag listan från Svärföräldrarna också och fick deras varor inhandlade också. Det är inte lite mat det går åt med alla dessa ungdomar under ett tak. Nu är det däremot gjort och vi borde klara oss ngn dag till…..

Någon Lucia firas inte i detta hörn av världen och jag har inte sett på några sändningar hemifrån heller. Har verkligen lämnats bort sedan Lillasyster blivit äldre och inte längre är intresserad av denna svenska/finländska tradition.

Nu står vi inför en ny vecka igen och julen närmar sig med stormsteg. En del klappar behöver ännu inhandlas och julmiddagen för familjen bör planeras eftersom vi kommer att ha några gäster i år. Däremot känns ingen julstress av. Blir nog jul ändå!

16 kommentarer

    1. Jag rekommenderar varmt en Peloton när de börjar komma dit hemma också. Inga billiga cyklar, men väl värda sitt pris! Här cyklas det verkligen! Här om dagen stod jag i cykelkö pga att alla ville cykla den dagen. Proffsiga instruktörer som sporrar och motiverar. Bra motion. Enklare pass, svårare pass etc. Finns att välja på. Även yoga ( ingen cykel), styrketräning mm erbjuds också. Och nej, jag får inte betalt att göra reklam för företaget! 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.