Intet nytt under solen….

Publicerad av

… förutom snö! Jo jag vet, det ser inte så farligt ut på bilden som jag tog idag på eftermiddagen flera timmar efter snöfallet hade börjat. Nu är det kväller och snön vräker ner. Snöstormen är här och det är nästan så man måste applådera väder-förstå-sig-påarna. Helt rätt har de haft i flera dagars tid nu, även om detta snöfall kom igång rätt mycket senare än väntat. För två dagar sedan sprang vi alltså omkring i shorts…. Bara att hänga med här i vädrets nycker!

Annars finns inte så mycket att rapportera denna tisdag. Och vet ni, det är ganska skönt det med. Covid fallen exploderar i hela landet och likaså här i Minnesota. Sjukhusen är fulla till brädden och igår då Maken kom hem rapporterade han att fem operationer var inställda idag eftersom det inte längre finns sjukhusbäddar åt alla.

Skolorna fortsätter vilken dag som helst endast via nätet. Beskedet kom idag. Skolstyrelsen skall bara godkänna beslutet under sitt zoom möte imorgon och sedan är det bara att vänta på klart besked från skoldirektören i vårt skoldistrikt. Lättnad igen att jag sade upp mig alltså. Livet här hemma kan fortsätta rätt normalt ändå. Maken sköter återigen om Covid patienter på jobbet och själv ser jag till att markservicen fungerar.

Vaccinet är på gång. För några dagar sedan hörde jag detta på radionyheterna här i USA och idag läste jag samma sak på BBC och även på Yle. Vackert så. Förhoppningsvis återgår livet till någorlunda mera normala former nästa sommar….

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.