Fyndat följetong

Publicerad av

Igår på eftermiddagen levde Lillasyster och jag en aningen farligt då vi begav oss iväg på lite eftermiddagsshopping. Vi åkte till flera affärer, munskydden medhavda och på förstås. En av affärerna som vi besökte var bokhandeln här i vår Förort. Jag hade lovat Lillasyster en bok som hon har läst en hel serie av och nu har den allra sista boken i den serien kommit ut.

Vi stegade in och skiljde på oss. Lillasyster gick förstås direkt till barn-och ungdomssidan, medan jag gick till ‘newly released fiction’ sidan.

Slötitttade och sökte egentligen inte ngt speciellt och hade liksom glömt att följetongen till boken som jag läste ut i augusti skulle komma ut i oktober…. Tills mina ögon föll på den!

Lillasyster hade kommit tillbaka till mig med sin nya bok i handen, glad i hågen och pekade ut ‘min’ bok på hyllan. Frågade om det inte var denna som jag väntat på….

Jodå, det var det verkligen och jag gjorde mitt yttersta för att inte hoppa jämfota och dra till med ett glädjetjut. Tog försiktigt boken från sin plats på hyllan och läste på innerfliken. Jodå….. den fick följa med hem.

Ännu har jag inte börjat på den. Tror jag sparar den tills jag stickat klart mitt nya projekt. Mera om det i ett annat inlägg…..

Boken som jag läste ut i augusti till vänster och den spännande avslutningen till höger

10 kommentarer

 1. Kanske jag skulle få tid till att läsa mera böcker nu då jag inte längre har något som stör min fritid. 😬
  Du har många boktips som låter intressanta.

  Gillad av 1 person

  1. Ja grattis!! Duktigt jobbat! 👏🏻👏🏻Måste ju kännas bra!!
   Jag läser mest romaner- orkar inte läsa ’viktigare’ böcker. Det är för mycket på gång i världen redan!
   Trevlig tisdag! Men ju vad du är uppe tidigt! Vi kryper just i säng på måndagskvällen. God natt! 💤

   Gilla

 2. De böckerna ser bra ut . Kanske de finns översatta till svenska och storytel ochså. Fast jag faktiskt läser en deckare manuellt nu. Nilla Kjellsdotrers bebut bok. Riktigt bra, är den men jag är ju int så snabb att läsa manuellt 😀som med örat

  Gillad av 1 person

   1. Absolut! Trevlig lässtund! 😃📚Hoppas du hittar Elin Hildebrand översatt. Om inte, använder hon väldigt lätt språk och det går bra att läsa henne på engelska. ( kanske lätt för mig att säga….🤔)?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.