Under vintern….

Publicerad av

… kommer jag att blicka tillbaka på denna….

Helt klart sommarens bästa bild. Jag tog den vid sommarstugan igår strax innan vi skulle sätta oss i bilen och köra hem till Förorten igen. Ni vet då man tar fram mobilen och bara siktar mot objektet man vill ta bild av och knäpper. En sådan bild som bara lyckas och nu är den uppsatt som bakgrund på mobilen så att jag ser den så fort jag öppnar den.

Det är riktigt skönt att vara tillbaka i Förorten, helt klart. Ändå…. om jag bara fick ta med mig min lilla strand och sjön, då skulle ju förstås allting vara på topp. Riktigt så går det ju dock inte till….Gissar att ortsbefolkningen inte skulle vara så nöjda heller om jag stal deras sjö….

Enligt dagstidningen från igår kommer vi denna vecka att få erfara riktigt september väder och jovisst, hittills har meteorologerna och förstå-sig-påarna haft rätt. Det är torrt i luften och i förmiddags då jag deltog i mitt zumbapass ute på bakgården och min instruktör på skärmen framför mig blåste det svalt och skönt och det var inte varmare än 17 grader!

Veckan lär skall fortsätta lite varmare, men jag är verkligen inte den som klagar…. Våren, hösten är underbara, men sommarens tunga, kvava fukt kunde jag gott klara mig utan.

Egentligen skulle detta vara sista veckan som våra ungdomar hade sommarlov, men pga av pågående pandemi och all extra planering inför skolstarten, har skolstarten skjutits upp en vecka och vissa av de lediga dagarna under skolåret, har nu blivit skoldagar istället. Blir nog ett intressant skolår detta….

Denna vecka är dock Maken fysiskt tillbaka på jobbet. Förra veckan var det en stor krissituation som krävde en hel del uppmärksamhet av honom, trots livet på sommarstugan, men nu är han tillbaka på jobbet då. Veckan har börjat med nattskifte och vad jag har förstått hittills har han en hel del på gång….

Själv skall jag så småningom blanda mig mellan lakanen medan ni där på hemma fronten just stiger upp och sparkar igång tisdagen.

God natt från den västra sidan av Potten!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.