Högarna växer…

Publicerad av
Högarna med grejer som skall flyttas växer….

Om en vecka bär det av. Dottern flyttar, igen. Efter den oväntade hemkomsten i mars pga Viruset, har skolan åter öppnat sina dörrar och tar emot eleverna. Något elevhem med trånga, små rum och massor med elever blir det dock inte för Dottern. Tack och lov hade hon redan förra hösten arrangerat nytt boende med tre kompisar som tillsammans hyr en studentlägenhet.

Detta arrangemang blir mycket bättre i alla fall. Dottern är nu 20 år och väldigt intresserad av mat och att tillaga sådan. I och med att hon hyr lägenhet kommer hon att ha tillgång till kök och om jag gissar rätt blir det nog hon som står för matlagningen. Hon äter gärna vegetariskt, miljövän som hon är. Gissar att hon kommer att koka ihop en hel del gott i det nya köket.

Det har varit mycket bra att ha henne hemma här under dessa månader medan vi liksom skapat ett nytt normalliv medan detta virus härjar. Med en läkare till man och far för barnen har de vant sig vid ett mycket instängt liv, men som sagt, han jobbar regelbundet med smittade patienter. Alltså behöver vi hålla oss mera för oss själva….

Om en vecka flyttar vi då Dottern. Hon kommer att köra ner en bil som helt säkert kommer att vara fullastad med grejer och efter henne följer Maken och jag med större saker som te.x hennes säng. Hon ville inte gärna sova på golvet, utan ville ha sängen med sig. Ja, ja, dessa nutidens krävande ungar…. 😉

De flesta kurser kommer nog fortsättningsvis att hållas via nätet, men det är klart att Dottern hellre bor med sina kompisar än hemma med mamma och pappa! Hon är ju som sagt 20 och det är hög tid för henne att åter breda ut vingarna.

Höstterminen får sedan utvisa hur jullovet och sedan vårterminen kommer att se ut. Dock tar vi en sak i taget och flyttar henne först. Sedan får vi ju se…..

4 kommentarer

    1. Nej denna flytt går femhundra km bort från oss. fast visst kan man flytta lokalt också inom Tvillingstäderna också, men nu skall ju Dottern tillbaka till universitetet. 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.