Packar, flyttar, och byter möbler med varandra

Publicerad av

Om några veckor flyttade vi Dottern igen. Tillbaka till universitet i grannstaten Wisconsin. Hon har nu varit hemma sedan i mitten på mars ‘when all hell broke lose’. Under sommarmånaderna har hon bott hemma, jobbat deltid och pluggat. Hon har nämligen deltagit fyra sommarkurser via nätet sedan hemkomsten.

Nu har universiteten kommit ut med nya direktiv och hur det blir med undervisningen i höst. Till att börja med är tre av Dotterns fem kurser via nätet. Hon flyttar till lägenhet med tre andra studerande mot slutet av augusti och eleverna avråds från att resa i onödan.

Dottern har börjat packa och högarna växer i källaren. Ikväll är hon och Lillasyster i farten med att byta bokhyllor. Dottern har precis en sådan bokhylla som Lillasyster är intresserad av och Dottern behöver inte den i sitt gamla flickrum längre.

Det är inte lite som ryms på en bokhylla. Detta är Lillaysters högar.
En trotjänare till bokhylla som Maken och jag köpte som nygifta.

Det går rät fort för flickorna att byta hyllor ändå. Tömma, torka av och damma, byta platser för hyllorna och sedan fylla igen. Ingen hjälp vill de ha av mamman heller!

Dottern har också en ansenlig mängd på sin bokhylla. Definitivt inte bara böcker.
Tömd, dammad och redo för flytt till Lillasysters krypin.

Om några veckor blir det då att flytta Dottern igen. Hon ser fram emot att komma iväg. Allting blev så abrupt och tokigt i mars och nu känns det extra bra att kunna åka tillbaka till universitetet och livet som hon redan hade byggt upp där. Detta blir redan hennes tredje studieår av fyra… Vart tar den där tiden vägen…?!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.