Inte mycket annat än tennis….

Publicerad av

… ordnas denna sommar då det kommer till aktiviter för barn och ungdomar som ännu inte kan ha sommarjobb. Korgboll har jag hört att en grannflickan spelar men den spelas inne, inte ute. Vissa dagsläger hålls nu, och vad jag vet hålls de också utomhus. Virtuella läger ordnas av flera olika skoldistrikt, men dessa har varken Lillasyster eller hennes föräldrars varit intresserade av.

För några veckor sedan då informationen kom ut om tennislektioner för nybörjare, frågade jag Lillasyster om hon var intresserad och hon var genast med på noterna.

Alltså anmälde jag henne direkt eftersom jag hade tänkt mig att dessa lektioner var eftertraktade just pga att så få sommaraktiviteter anordnas denna Covid sommar.

Det visade sig att jag inte behövde vara orolig över att Lillasyster inte skulle komma in. Endast fyra barn var anmälda till två olika kurser, så de två grupperna slogs ihop. Detta betydde att Lillasysters lektion flyttade från kl.11 till kl.10, men på det sättet är det ju svalare ute också.

Imorgon, torsdag har hon avverkat de två veckorna som lektionerna hålls och hon känner lite vemod över att de är över….. Vi får försöka hitta på ngt nytt då istället….. Inte alltid så lätt denna Covid sommar….

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.