Är ni hemma?

Publicerad av

Den frågan fick jag av Svärfar tidigare idag. Motorvägarna hade börjat stängas åter och han ville försäkra sig om att vi hade hunnit hem till ungdomarna och Förorten.

Jodå, det hade vi. Hade redan packat upp och var i full färd med att få kvällens middag på bordet igen.

Barnen eller ungdomarna rättare sagt, hade klarat sig utmärkt och knappt ens saknat oss… Trodde vi. Tills vi satt runt matbordet och alla pratade högljutt i munnen på varandra. Det fanns mycket att berätta för föräldrarna efter denna helg som minst sagt varit rätt händelserik här i Tvillingstäderna.

Tack och lov hade inget pågått här i Förorten, men återigen denna söndagskväll är motorvägarna stängda och alla invånare ombeds stanna hemma och inte åka någonstans nu efter 20 slaget. Det känns bra att vara hemma och på samma plats som ungdomarna och vi kan bara hoppas på en till lugn natt i Minneapolis som ligger runt en halv timmes bilfärd från oss…..

Bryggan och ställningen för båten är äntligen på plats. Presenningen som tak skall ännu på plats och så båten då….

2 kommentarer

    1. Ja det hoppas vi också…. åtminstone verkar det våldsamma börja lugna ner sig. Protesterna stör mig inte. Protesterna på! Jag förstår ilskan och sorgen.
      Dock skulle vi nog ha lyckats komma ända hem eftersom motorvägen som går runt Tvillingstäderna aldrig stängdes. Endast de motorvägar som går rakt in i Minneapolis och St.Paul stängdes. Skönt att vara på samma ställe som ungdomarna är det dock! 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.