Den rätta!

Publicerad av

Maken hade ledig förmiddag och eftersom jag har sommarlov från jobbet begav vi oss iväg på mera beskådande av möbler efter att barnen åkt till skolan. Vi åkte endast till en affär den här gången och ser man på, vi hittade den rätta soffan!

IMG_0485

En lädersoffa blir det igen. Vi såg på flera tygsoffor, men efter att vi hittade den här var vi helt sålda. Bekväm är den också och vi kommer att beställa en tresitsig och en tvåsitsig. Först hade vi tänkt oss gråa soffor, mörkgråa, men efter att vi hade gått igenom alla de olika färgexemplaren bestämde vi oss för mörkblått läder!  Vi beställde dem inte ännu eftersom Maken ville komma hem och göra  lite mätningar först, men jag är rätt säker på att båda sofforna kommer att rymmas i vardagsrummet. Dock vill vi inte behöva avbeställa heller om det visar sig att de inte skulle rymmas!

Till dessa soffor vill jag nu då ha ett nytt soffbord. (När detta äventyr en gång har börjat, lär det inte sluta! 😉  ) Maken har tänkt sig ett väldigt traditionellt bord av trä och själv vill jag ha ett glasbord.  Jag föll för det här:

IMG_3987

 

Maken är inte så säker, så nu gäller det då för  lilla frun att övertyga honom! Så, här kommer ni in kära läsare! Vad har ni för soffbord och om ni har glas, för-och nackdelar? Tyck till! 🙂

5 kommentarer

 1. Jag har valt en helt annan lösning som fungerar väldigt bra för mig. Jag har köpt en stor ( 120 x 120 cm ) fotpall i samma tyg som soffan. Alla vill ändå lägga upp fötterna. Som komplement har jag köpt några små sidobord där man kan ha kaffekoppar, glas eller plats för tallrikar om man vill äta vid soffan. Väldigt bekvämt och praktiskt. 🙂

  Gilla

  1. Tack för tipset och kommentaren. Vi har också tittat på fotpallar, vilket jag glömde att berätta i mitt inlägg. Inga beslut ännu, men roligt att höra att det där med fotpall inte är så dumt det heller.

   Gilla

 2. Snygg soffa! Vi har ett glasbord. Gillar det, så länge är som på bilden, utan kanter som glasskivan är nersänkt i. Svårare att putsa då. Men det är jättesnyggt ju! Klart ni ska ha ett sånt.

  Gilla

  1. Nu förvånar det då mig INTE att ni har ett glasbord…! 😉 Jo, jag skulle nog gärna ha glas, men Maken är inte så förtjust. Stor fotpall skulle kanske vara en bra kompromiss…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.